lunes, 10 de octubre de 2011

Kunst og underholdning Spencer Tunick nakne tusen mennesker i Dødehavet

Kunst og underholdning Spencer Tunick nakne tusen mennesker i Dødehavet



Amerikanske kunstneren Spencer Tunick er berømt for sine portretter av nakne kollektive fotografert tusen mennesker uten klær og i lys av daggry på den israelske bredden av Dødehavet det laveste punktet på jorden.
"Denne morgenen er du også kunstnere," sa Tunick deltakerne når mørket av natten fortsatt oversvømmet strand, nær byen Ein Gedi.
Økten begynte med en forsiktig massiv dukkert i havet, hvis høy konsentrasjon av salt fører til at kroppen til å flyte uanstrengt.
Tunick spurte de frivillige, for det meste unge, som ble satt tilbake i retning av den jordanske kysten, og deretter å gjenskape den uunngåelige Instant turist flytende tilbake til over fire meter under havoverflaten.
Det var da andre originale komposisjoner på stranda, løp fotografen gjennom en megafon fra en liten badevakt tårn.
"Jeg elsker Israel og gjør jeg dette for å redde Dødehavet kan forsvinne i femti år," senere fortalte pressen skaperen York, og bemerker at det er den "eneste landet i Midtøsten hvor du kan gjøre dette arbeidet" .
Tunick, som er jødisk, minnes om at hans familie bor i Israel og Dødehavet er en del av sin barndom ferie minner.
Skjønnheten av miljø og menneskelig sammensetning ble imidlertid formørket av den støyen som forårsaket flyene flyr over og fallskjerm konstant motor, noe som noen deltakere klaget, og med klær på.
One, Gilead Limor, er en israelsk bor i London som har deltatt i 14 av de 75 anleggene som Tunick har gjort siden nittitallet.
"Jeg følte et veldig spesielt behov for å være her. Han personlig spurte meg for noen måneder siden. Jeg sa" jeg elsker deg dit, vil du i Israel med meg. "Tilfredsstille et besøk til familien min som var planlagt for juli for å delta," sier med et håndkle over skulderen.
Tvert imot Daniela Gerson, som på 29 år hadde gitt tidlig begynner å lære å kjempe mot anstendighet til tre timer unna hans by, Tel Aviv.
"Jeg føler meg mer komfortabel med nakenhet og jeg tenkte dette var en god tid, "sa han før erkjenne at også veide ønsket om å iscenesette en" historisk øyeblikk ".
Noam kom mindre personlige grunner og miljø ". Utgangspunktet, anser jeg det som viktig å øke bevisstheten om problemet of the Dead Sea, selv om jeg skammer meg ikke over noe naken"
Opptil 3000 mennesker hadde meldt seg til denne typen kollektiv katarsis inntil siste øyeblikk var i fare på grunn av finansiering vanskeligheter og den politiske og religiøse.
Tunick hevet pengene gjennom Internett for å oppfylle en drøm prosjekt som fra sin begynnelse som en artist.
Mer enn syv hundre personer svarte på anropet og bidratt med totalt $ 116 000 (€ 84 000).
Dens opprinnelige formål var å ta bilder ved havnen i Tel Aviv, men kostnadene og kontroversen han ombestemt seg.
Faktisk navnet på stranden der de endelig tok bildene ble holdt hemmelig helt til siste minutt, selv for de som er villige til å gå i vannet da de forlot livmoren.
For å hindre lekkasjer, var modeller og journalister tatt ved daggry i et dusin busser til et sted jeg bare visste da han var i Dødehavet.
Og det var lastet bare masse kontrovers, etter sterke uttalelser av de mest intolerante av den jødiske staten.
Varamedlem Zevulun Orlev, Hayeudí Habait trening, brukte et bibelsk bilde til bane mot det han kalte en "Sodoma og Gomorra" bilde.
En annen av hans kolleger i Stortinget, Nissim Zeev, ultra-ortodokse Sephardi Shas partiet, snarere enn den kreative ånd i tanken var "en form for prostitusjon."
Bare 72 timer før møtet, annonserte Dov Litvinov, leder av regionrådet bolig stranden valgt, tilbaketrekking av finansiering.
"Hans kunst kan skade allmenne, som i mine øyne er ikke kunst, men bare ved avkledning avkledning (...) The Dead Sea er kanskje den laveste sted i verden, men kanskje intensjoner Tunick ri til et laveste punkt ennå, »hevdet han.
Dette organet av vann, men kan ha fått et løft i dag som de sliter med å integrere listen over "New Seven Wonders of Nature", som er avgjort i november. EFE

 
II Nakenhet i SPIRIT OF Adam og Eva
     
Da Gud skapte mannen og kvinnen, gjorde dem nakne, de var begge vandret i Edens hage uten bekymringer. Begge ble opprettet for forplantning og formering, det var uskyld i dem, det var skam, ikke ondskap.
     
Den utspekulert av et levende vesen brukt av Satan, og forbannet av Gud, dømt til å gå på brystet, ulydig han Eva og Adam spiste den forbudte frukten "ble åpnet øynene og innså at de var nakne ..." ( Genesis 3:7).
     
Fra dette øyeblikket menneskeheten begynner å bli forurenset med intensjonene i begjær, lagt inn av øret ånd svik, å innrømme en, tok den ånd ulydighet og gjennom øynene til Adam og Eva inn i ånden nakenhet, ledsaget av en ånd av skam og ånd av frykt. "... Jeg hørte stemmen din i hagen og jeg var redd fordi jeg var naken og gjemte seg. Og Gud sa, "Hvem lærte deg at du var naken ?..." (Mosebok 3:10-11).
     
I tillegg til den forbannelsen som bringer barnet ved fødselen, foreldre og nakne foran barna deres selv har sex foran dem, uten å vite at øynene selv av nyfødte minutter, er vinduer der den åndelige trenge fiende, en ånd av nakenhet, rørende, hor, ekteskapsbrudd eller begjær, trenge inn i barnet gjennom sin unge, uskyldige utseende, vet han ikke hva som skjer, sinnet legger og mate dem som det vokser, invitere andre ånder å gå inn og bo i det nye huset.
     
Gud liker ikke å se nakne menneske, bare for de etablerte, bade, ha velsignet paret, hvis pasienter, men ikke liker visning av nakenhet, er at grunnen til at han var kledd for sitt første barn Adam og Eva. "Og Herren Gud skapte mannen og hans kone kjortler av skinn, og kledde dem." (Genesis 3:21).
     
Hvor mange kvinner besatt, uten at de vet, er ånden av begjær dø for å vise sine ben med korte skjørt og kjoler, til å undervise sine navler? Hvor mange kvinner liker å eksponere brystene hennes, spalting eller tilsagn ved hjelp av sine bryster enhancers hvor de var halvparten ut av necklines av bluser? Hvor mange kvinner ikke bære bra å utsette brystene til andre? Hvor mange kvinner bærer trange bukser for å vise størrelsen av deres kjønn eller deres hofter, for å markere små undertøy mer? Dette er en vederstyggelighet for Jehova.
     
Englene i himmelen, ikke gå naken, slik som Satan malt av malere og skulptører, himmelsk bære klær som alle de hellige og Gud selv.
     
Jesus ble korsfestet og strippet naken, det var den største skam påført korsfestet som en advarsel til andre. Jesus døde naken. Vist offentlig. Læreren, sønn av Gud, dømt til døden forbannelse og skam. Nakenhet er en vederstyggelighet som går i naken kropp, er mann eller kvinne en vederstyggelighet, bare det faktum å vise en liten del av sine intime områder, som bare mann eller kone skal vite. Så det er bedre for kvinner å søke medisinsk kristne. For det er medisinsk lesbiske. Kun når det er nødvendig å gå til leger, etter bønn og faste.
     
Leaving ånd kle av seg, kvinne eller mann er flau for å trå viser. Psychological Science, påvirket av herskeren av mørket, anbefaler at barn med foreldre bade og ikke bli flau, og da spurt av sine reproduktive organer blir besvart i denne psykologiske sammenhengen er tillatt barn å berøre de delene foreldre og sex spørsmål, oppfylle intensjonene i nysgjerrighet med passende reaksjoner, manifestert i lov av berøre ånden, seksuelle endeløs vekst i denne tilstanden av barnet, men til slutt påvirke deg.
     
I økonomisk utviklede land, ikke åndelig, det er ingen naturiststrender og nudist, viser bare den fysiske legemer av menn, kvinner, ungdom og voksne. De samme familiene kommer skamløst til disse stedene. I hjem rundt om i verden kalt rike og fattige land, mødre vandre naken før tenårene, å være en normal handling for dem, dette er en vederstyggelighet for Jehova.
     
Lust var årsaken til flommen, falne engler tok koner ble født vakre gigantiske, avslørte hemmelighetene til hekseri og trolldom. "At sønner av Gud så menneskenes døtre var vakre, tok de dem koner av alle de valgte. Og Herren sa: Min Ånd skal ikke alltid med mannen, for han er kjøtt: men hans dager skal være hundre og tyve år. Det var kjempene på jorden i disse dager og også etterpå når sønner av Gud til menneskenes døtre, og de nakne barn. Dette var helter av gamle, menn av berømmelse. Og Gud så at menneskets ondskap var stor på jorden, og at enhver fantasi av tankene hans hjertes bare var ond hele tiden. Og det angret Herren at han hadde skapt mennesket på jorden, og Han var full av sorg i sitt hjerte. Og Herren sa: Jeg vil utrydde fra jorden til menn som jeg har skapt både folk og fe og kryp og fuglene under himmelen, for jeg angrer på å ha laget dem. Genesis 6: 2-7.
     
Siden mannen har blitt forurenset av demoner av begjær, uten å vite fordi det fungerer som å ikke handle. Likeledes har pornografi spredt seg til denne dagen er fortsatt en mektig kraft for å fremme en ånd av begjær, som gir sjelen til personen som er aktiv og sjelene til de som berøres, fordi de er uvitende forurenset med demoner eller ånd av bitterhet, hat, selvmord, lesbiske, homofile, begjær, utroskap, onani, osv..
     
Bare Jesus Kristus kan gjøre oss så kraftig demoner gratis. Bare Jesu kjærlighet kan føre oss til å tilgi dem som angrep oss seksuelt på en eller annen måte.
 
(Kapittel II Book Lust uren ånd i Mann og kvinne)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Dios te bendiga desde el momento que te atreves a hacer tu comentario, que la paz de Jesús entre a tu vida y te llene de gozo, fe y esperanza por lo que elegiste decir. Bendiciones por cada una de tus buenas intenciones para hacer crecer este Ministerio laico del poderoso Jesús.Ten fe y recibirás tus milagros estamos en oración permanente por cada persona que accesa al blog
Te recomendamos suscribirte a nuestros videos en you tube: Pastor danilo guido chevez. Skipe: danilo.guido.chevez tel 505 89833717