lunes, 10 de octubre de 2011

Konst och underhållning Spencer Tunick nakna tusen människor i Döda havet

Konst och underhållning Spencer Tunick nakna tusen människor i Döda havet



Amerikanske konstnären Spencer Tunick, berömd för sina porträtt av nakna kollektiv fotograferade tusen människor utan kläder och i ljuset av gryningen på den israeliska stranden av Döda havet lägsta punkten på jorden.
"I morse du också konstnärer", sa Tunick deltagarna när nattens mörker fortfarande översvämmade stranden, nära staden Ein Gedi.
Sessionen inleddes med en noggrann massiv dopp i havet, vars hög koncentration av salt gör att kroppen flyta utan ansträngning.
Tunick frågade de frivilliga, främst unga, som sattes tillbaka i riktning mot den jordanska kusten, och sedan återskapa det oundvikliga Omedelbar turist flyter tillbaka till över fyra meter under havsytan.
Det fanns då andra ursprungliga kompositioner på stranden, sprang fotografen genom en megafon från en liten livräddare torn.
"Jag älskar Israel och jag gör detta för att rädda Döda havet kan försvinna på femtio år," senare berättade för pressen skaparen York och konstaterar att det är "enda landet i Mellanöstern där du kan göra detta arbete" .
Tunick, som är judisk, erinras om att hans familj bor i Israel och Döda havet är en del av deras minnen barndom semester.
Skönheten i miljön och för människors sammansättning var dock fördunklats av buller som orsakade plan flyger över och fallskärm konstant motor, något som vissa deltagare klagade, och med kläder på.
Ett, Gilead Limor, är en israelisk bor i London som har deltagit i 14 av de 75 anläggningar som Tunick har gjort sedan nittiotalet.
"Jag kände en mycket speciell behov av att vara här. Han personligen frågade mig för några månader sedan. Jag sa" jag älskar dig där, vill du i Israel med mig. "Stilla ett besök på min familj som var planerat till juli för att delta", säger med en handduk över axeln.
Tvärtom Daniela Gerson, som vid 29 år hade gett tidig start för att lära sig att kämpa mot anständighet till tre timmar bort från sin stad, Tel Aviv.
"Jag känner mig mer bekväm med nakenhet och jag trodde det var en bra tid ", sa han innan han erkänner att även vägde önskan att iscensätta ett" historiskt ögonblick ".
Noam kom mindre personliga skäl och miljö ". I grunden anser jag det viktigt att öka medvetenheten om problemet av Döda havet, även om jag skäms inte för någonting naken"
Upp till 3000 personer hade anmält sig till denna typ av kollektiv katharsis till sista stund var i fara på grund av finansieringssvårigheter och den politiska och religiösa.
Tunick höjt pengar via Internet för att uppfylla en dröm projekt som från början som en konstnär.
Mer än sju hundra personer svarat på inbjudan och bidrog totalt $ 116.000 (84.000 €).
Dess ursprungliga syfte var att ta bilder i hamnen i Tel Aviv, men kostnaderna och den kontrovers han ändrade sig.
Faktum är att namnet på den strand där de slutligen tog bilderna var hemlig in i det sista även för dem som är villiga att gå in i vattnet när de lämnade livmodern.
För att förhindra läckage, var modeller och journalister tas i gryningen i ett dussin bussar till en plats jag bara visste då att han var i Döda havet.
Och det var lastad den nakna massa kontroverser, efter starka uttalanden av de mest intoleranta mot den judiska staten.
Vice Zevulun Orlev, Hayeudí HaBait utbildning, använde en biblisk bild till tåg mot vad han kallade ett "Sodom och Gomorra" foto.
En annan av hans kollegor i parlamentet Nissim Zeev, ultraortodoxa sefardiska Shas partiet, snarare än den kreativa anden i tanken var "en form av prostitution."
Bara 72 timmar innan mötet meddelade Dov Litvinov, ansvarig för regionala råd bostäder stranden valt, tillbakadragandet av finansieringen.
"Hans konst kan skada allmänheten, som i mina ögon är inte konst, utan helt enkelt genom att klä av klä (...) Döda havet är kanske den lägsta i världen, men kanske intentioner Tunick tur till en lägsta punkt ännu ", hävdade han.
Detta organ av vatten, men kan ha fått ett uppsving idag som de kämpar för att integrera lista över "sju nya underverk av naturen", som avgörs i november. EFE

 
II Nakenhet i ANDE av Adam och Eva
     
När Gud skapade man och kvinna, gjorde dem nakna, de var båda vandrade i Edens lustgård utan att oroa dig. Båda skapades för fortplantning och multiplikation, det var oskuld i dem, det var synd, inte illvilja.
     
Den listiga av en levande varelse som används av Satan och förbannad av Gud, dömd att gå på hans bröst, lyder han Eva och Adam att äta av den förbjudna frukten "öppnades deras ögon och insåg att de var nakna ..." ( Första Moseboken 3:7).
     
Från detta ögonblick mänskligheten börjar vara förorenade med andan i lust, in genom örat anda svek, att erkänna en, väckte den anda av olydnad och genom ögonen på Adam och Eva in i anden nakenhet, åtföljd av en anda av skam och andan av rädsla. "... Jag hörde din röst i trädgården och jag var rädd för att jag var naken och gömde. Och Gud sade: "Vem har lärt dig att du är naken ?..." (Första Mosebok 3:10-11).
     
Utöver den förbannelse som ger barnet vid födseln, föräldrar och naken inför sina barn ens har sex framför dem, utan att veta att ögonen även för nyfödda minuter, är fönster genom vilka den andliga tränga fiende, den anda av nakenhet, beröring, otukt, äktenskapsbrott eller lust, tränga in barnet genom hans unga oskyldiga utseende, vet han inte vad som händer, sinnet stannar och mata dem eftersom det växer bjuda in andra andar att komma in och bo i det nya huset.
     
Gud gillar inte att se nakna människor, bara för de etablerade, bad, efter att ha välsignat paret, fallet patienter, men inte som visning av nakenhet, det är därför han var klädd för hans första barn Adam och Eva. "Och Herren Gud skapade människan och hans rockar fru av skinn, och klädde dem." (Första Moseboken 3:21).
     
Hur många kvinnor ägde, utan att de vet, är den anda av lust att dö för att visa sina ben med korta kjolar och klänningar, att undervisa sina navlar? Hur många kvinnor har att exponera sina bröst, klyvning eller panter med sina bröst medel där de var halv ur necklines av blusar? Hur många kvinnor inte bära bh utsätta hennes bröst till andra? Hur många kvinnor bär tighta byxor för att visa storleken av sitt kön eller sina höfter, för att belysa små underkläder mer? Detta är en styggelse för HERREN.
     
Änglarna i himlen, inte gå naken, som Satan målad av målare och skulptörer, himmelska kläder slitage som alla helgonen och Gud själv.
     
Jesus korsfästes och avklädd, det var den största skam som drabbar korsfäst som en varning till andra. Jesus dog naken. Visas publikt. Läraren, Guds son, dömda till en död förbannelse och skam. Nakenhet är en styggelse som promenader i nakna kroppen, är man eller kvinna en styggelse, bara det faktum att visa en liten del av deras intima områden, vilket endast make eller maka bör veta. Så det är bättre för kvinnor att söka medicinsk kristna. För det finns medicinska lesbiska. Först när det är nödvändigt att gå till läkare, efter bön och fasta.
     
Lämnar anda klä av sig, kvinna eller man är generad att trampa visar. Psychological Science, påverkas av härskaren av mörker, rekommenderar att barn med föräldrar badar och inte bli generad, och då frågade deras könsorgan besvaras i denna psykologiska sammanhang får barnen att röra de delar föräldrar och frågorna kön, uppfyller den anda av nyfikenhet med lämpliga svar, som manifesterar sig i handlingen att röra anden, sexuell oändlig tillväxt i detta tillstånd av barnet, men så småningom påverka dig.
     
I ekonomiskt utvecklade länder, inte andligt, det finns inga nakna stränder och nudist, uppvisar bara den fysiska kroppar av män, kvinnor, ungdomar och vuxna. Samma familjer kommer skamlöst till dessa platser. I hem runt om i världen som kallas rika och fattiga länder, mammor gå naken innan tonåren, som är en normal handling för dem, detta är en styggelse för HERREN.
     
Lust var orsaken till översvämningen, tog fallna änglar hustrur var födda vackra jätte avslöjade hemligheter för häxkonster och trolldom. "Att Guds söner såg människornas döttrar var vackra, tog de dem hustrur av alla som de valde. Och HERREN sade Min ande skall inte alltid med människan, för han är kött: men hans dagar skall vara hundra tjugo år. Det fanns jättar på jorden i dessa dagar och även efteråt när Guds söner att människornas döttrar och dessa födde barn. Dessa var de hjältar gamla, män ryktbarhet. Och Gud såg att människornas ondska var stor på jorden, och att varje fantasi av tankarna av hans hjärta var alltigenom onda. Och det ångrade HERREN att han hade gjort människorna på jorden, och han var bedrövad i sitt hjärta. Och Herren sade jag förgöra från jordens yta till män som jag har skapat både människor och boskap och kräldjur och himmelens fåglar, ty jag ångrar att ha gjort dem. Genesis 6: 2-7.
     
Sedan dess har människan blivit förorenad av demoner av lust, utan att veta eftersom det verkar som att inte agera. Likaså har pornografi sprids i dag fortfarande en stark kraft för att främja den anda av lust, som uppnår själen på den person som är aktiv och själar de drabbade, eftersom de är ovetande förorenade med demoner eller anda av bitterhet, hat, självmord, lesbiskhet, homosexualitet, lusta, otrohet, onani, mm.
     
Endast Jesus Kristus kan göra oss så kraftfulla demoner gratis. Endast Jesu kärlek kan leda oss att förlåta dem som attackerade oss sexuellt på ett eller annat sätt.
 
(Kapitel II Bok Lust oren ande i man och kvinna)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Dios te bendiga desde el momento que te atreves a hacer tu comentario, que la paz de Jesús entre a tu vida y te llene de gozo, fe y esperanza por lo que elegiste decir. Bendiciones por cada una de tus buenas intenciones para hacer crecer este Ministerio laico del poderoso Jesús.Ten fe y recibirás tus milagros estamos en oración permanente por cada persona que accesa al blog
Te recomendamos suscribirte a nuestros videos en you tube: Pastor danilo guido chevez. Skipe: danilo.guido.chevez tel 505 89833717