lunes, 10 de octubre de 2011

Мистецтво та розваги Спенсер Тунік голий тисяч осіб на Мертвому морі

Мистецтво та розваги Спенсер Тунік голий тисяч осіб на Мертвому морі



Американський художник Спенсер Тунік, відомий своїми портретами оголених колективних сфотографували тисячі людей без одягу і в світлі світанку ізраїльські березі Мертвого моря, найнижча точка на землі.
"Сьогодні вранці ви також художників", сказав Тунік учасників, коли темрява ночі все ще затоплених пляжі, недалеко від міста Ейн-Геді.
Засідання почалося з ретельного масивні зануритися в море, чиї високі концентрації солі змушує організм плавати без особливих зусиль.
Тунік попросив добровольців, в основному молодих, які були введені ще в напрямку йорданського узбережжя, а потім відтворити неминучим миттєвих туристичних плаваючою назад протягом чотирьох метрів нижче рівня моря.
Були потім і інші оригінальні композиції на березі, фотограф побіг через мегафон з невеликого рятувальник вежі.
"Я люблю Ізраїль, і я роблю це, щоб зберегти Мертве море може зникнути через п'ятдесят років", пізніше заявив журналістам творець Йорк, зазначивши, що це "єдина країна на Близькому Сході, де ви можете зробити цю роботу" .
Тунік, єврей за національністю, нагадав, що його сім'я живе в Ізраїлі і на Мертве море є частиною їх спогади дитинства відпустку.
Краса навколишнього середовища і людського складу, однак, були затьмарені шуму, який викликав літаки літають над парашутом і постійної двигуна, те, що деякі учасники скаржилися, і в одязі.
Один, Gilead Лімор, є ізраїльським, що живуть в Лондоні, який брав участь у 14 з 75 об'єктів, які Тунік зробив з дев'яностих років.
"Я відчував особливу необхідність бути тут. Він особисто попросив мене кілька місяців тому. Я сказав:" Я люблю тебе там, хочу, щоб ви в Ізраїлі зі мною. "Задобрити відвідування моєї сім'ї, який був запланований на липень, щоб взяти участь", говорить з рушником через плече.
Навпаки Даніела Герсон, який в 29 років дав рано почати вчитися боротися з порядністю до трьох годинах їзди від міста, Тель-Авіві.
"Я відчуваю себе більш комфортно з наготою і я подумав, що це було гарне час ", сказав він, перш ніж визнати, що і важив бажання етапі" історичний момент ".
Ноам прийшли менше особистих причин і навколишнього середовища: ". В принципі, я вважаю важливим для підвищення обізнаності про проблему Мертвого моря, хоча мені не соромно ні в чому голий"
До 3000 чоловік підписалися на цей вид колективного катарсису до останнього моменту була в небезпеці через фінансові труднощі та політичної і релігійної.
Тунік зібрали гроші через Інтернет, щоб виконати мрію проект, який з моменту її зародження в якості художника.
Понад сім сотень людей відгукнулися на заклик і внесли вклад в цілому $ 116 тисяч (84 000 євро).
Його первісною метою було знімати в порту Тель-Авіва, але витрати і суперечки, він змінив свою думку.
Насправді, назва пляжу, де вони, нарешті, взяв зображень трималося в секреті до останньої хвилини, навіть для бажаючих ввійти у воду, як вони покинули утробі матері.
Для запобігання витоку, моделей і журналістів були взяті на світанку в десятках автобусів місце, де я тільки знав, він був у Мертве море.
І він був завантажений голою маси протиріч, після сильних заяв з найбільш нетерпимих єврейської держави.
Заступник Звулун Orlev, Hayeudí навчання Habait, використовувані біблійний образ, щоб протестувати проти того, що він називається "Содом і Гоморра" фотографії.
Інший його колеги в парламенті, Нісіма Зєев, ультра-ортодоксальної сефардской партії ШАС, а не творчого духу в думку була "формою проституції".
Просто за 72 години до початку засідання, Дов Литвинов, керівник регіонального муніципального житла пляжі вибрали, оголосила про виведення коштів.
"Його мистецтво може завдати шкоди громадськості, яка в моїх очах це не мистецтво, а просто роздягається роздягається (...) Мертвого моря, мабуть, найнижче місце в світі, але, можливо, наміри Тунік їздити на найнижчій точці ще ", заявив він.
Ця водойма, однак, можливо, отримали підвищення сьогодні, як вони борються за інтеграцію списку "Нові сім чудес природи", яка вирішила в листопаді. EFE

 
II Нагота в ДУХ Адама і Єви
     
Коли Бог створив чоловіка та жінку, зробив їх голими, вони обидва йшли в Едемському саду, не хвилюйтеся. Обидва були створені для продовження роду і розмноження, було невинності в них, не було соромно, а не злого умислу.
     
Хитрість живої істоти використовуваних сатаною і прокляті Богом, засудив ходити на груди, він не послухатися Єви і Адама з'їсти заборонений плід "були відкриті очі і зрозумів, що вони були голі ..." ( Буття 3:7).
     
З цього моменту людство починає бути заражені духом похоті, вступив на слух дух обману, зізнатися, то він приніс дух непокори і очима Адама і Єви увійти дух нагота, супроводжуваний духом сорому і дух страху. "... Я почув ваш голос в саду, і я боялася, бо я нагий, і сховався. І Бог сказав: "Хто навчив тебе, що ти голий ?..." (Буття 3:10-11).
     
На додаток до прокляття, яке приносить дитині при народженні, батьки і оголеним перед своїм дітям навіть сексом перед ними, не знаючи, що очі навіть хвилин новонароджених, це вікна, через які духовна проникнути ворога, дух наготи, зворушливі, блуд, перелюбство чи похіть, проникнути в дитини через його молодий, невинний погляд, він не знає, що відбувається, розум заспокоюється і годувати їх, як він росте, запрошувати інших духів, щоб увійти і жити в новому будинку.
     
Бог не хотів би бачити голого людини, тільки для встановлено, купання, благословивши пару, пацієнти випадок, але не як прояв наготи, саме тому він був одягнений для своєї першої дитини Адам і Єва. "І створив Господь Бог створив людину і його дружини пальто шкуряну і зодягнув їх." (Буття 3:21).
     
Як багато жінок володіли, без них знання, дух похоті вмирають, щоб показати свої ноги короткі спідниці і сукні, щоб навчити їх пупки? Як багато жінок користуються, щоб виставити її груди, декольте або зобов'язання, використовуючи їх грудей підсилювачі, де вони були наполовину з вирізи блузок? Скільки жінок не носити бюстгальтер, щоб піддавати її грудей до інших? Скільки жінок носити вузькі штани, щоб показати розмір їхньої статі або стегнах, щоб підкреслити невеликий нижню білизну більше? Це мерзота перед Господом.
     
Ангели небесні, а не ходити голим, як сатана написані художниками та скульпторами, небесного одяг носити, як і всі святі і Сам Бог.
     
Ісус був розіп'ятий і роздягли догола, це був найбільший ганьба, понесені розп'ятий як попередження для інших. Ісус помер голим. До показу. Учитель, син Бога, приречена на прокляття смерті і ганьби. Нагота гидоту, яка ходить в оголеному тілі, чоловік або жінка, це мерзота, просто факт показує невелику частину їх інтимного області, які тільки чоловік або дружина повинні знати. Так що краще для жінок, щоб звернутися за медичною християн. Для Є медичні лесбіянок. Тільки тоді, коли треба йти до лікарів, після молитви і посту.
     
Залишивши духу роздягтися, жінка або чоловік соромиться протектора показує. Психологічних наук, під впливом правителя тьми, рекомендує, щоб діти з батьками купатися і не дивуйтеся, і коли його запитали їх репродуктивні органи відповіді в цьому психологічному контексті дозволяється дітям торкатися до частин Батьки і секс питання, виконувати дух цікавості з відповідної реакції, що виявляється в акті зворушливі дух, сексуальні нескінченного зростання в цьому стані дитини, але в кінцевому підсумку вплинути на вас.
     
В економічно розвинених країнах, а не духовно, Є немає нудистських пляжах і нудистський, показуючи голі фізичних тіл чоловіків, жінок, молоді та дорослих. Ж сім'ї приходять не соромлячись у ці місця. У будинках по всьому світу називають багатими і бідними країнами, матері ходити голим перед підлітковому віці, будучи нормальним актом для них, це мерзота перед Господом.
     
Хіть була причиною повені, занепалі ангели брали дружин народилися красиві гіганта, показав, секрети чаклунства і магії. "Це сини Божі побачили дочок людських, що вони гарні, вони взяли їх у дружини, яких вибрали. І сказав Господь: Мій Дух не завжди з людиною, бо він є тіло, але ж нехай будуть дні їх сто двадцять років. Були гіганти на землі в ті дні, а також пізніше, коли сини Божі до дочок людських, і вони стали народжувати. Це були герої старих, чоловіків слави. І побачив Бог, що розбещення людини був великий у землі, і що кожен уяву думки думки серця її тільки зло повсякчас. І покаявся Господь, що створив людину на землі, і Він тужив в серці своєму. І сказав Господь: Я зруйную з лиця землі, щоб люди, яких я створив і людей і худобу, і гадів, і птахів небесних, бо Я шкодую, що створив їх. Буття 6: 2-7.
     
З тих пір людина була забруднених демонів похоті, не знаючи, так як він діє, як не діяти. Крім того, порнографія поширилася по сей день залишається потужною силою для просування духу похоті, який досягає душа людини, яка є активним і душі тих постраждалих, так як вони неусвідомлено забруднених демонів або дух образи, ненависті, самогубства, лесбіянство, гомосексуалізм, похіть, блуд, мастурбація і т.д..
     
Тільки Ісус Христос може зробити нас настільки потужним, демони безкоштовно. Тільки любов до Ісуса може привести нас прощати тих, хто напав на нас в сексуально або іншим способом.
 
(Глава II Книга Lust нечистий дух в Чоловік і жінка)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Dios te bendiga desde el momento que te atreves a hacer tu comentario, que la paz de Jesús entre a tu vida y te llene de gozo, fe y esperanza por lo que elegiste decir. Bendiciones por cada una de tus buenas intenciones para hacer crecer este Ministerio laico del poderoso Jesús.Ten fe y recibirás tus milagros estamos en oración permanente por cada persona que accesa al blog
Te recomendamos suscribirte a nuestros videos en you tube: Pastor danilo guido chevez. Skipe: danilo.guido.chevez tel 505 89833717