martes, 31 de enero de 2012

11% av kvinnor i Israel drabbas av sexuella trakasserier på arbetsplatsen

Postat 30/01/2012Nationella11% av kvinnor i Israel drabbas av sexuella trakasserier på arbetsplatsen


Några 11,4% av kvinnorna arbetar i Israel säger att de har utsatts för sexuella trakasserier på arbetsplatsen, enligt en studie av ministeriet för industri, handel och arbete och spridas.
Undersökningen, som genomfördes intervjuer med några 3000 kvinnor, visar också att 21% av dem som har upplevt trakasserier på arbetsplatsen tror att arbetsproduktiviteten minskas med i genomsnitt 30%, tidningen Haaretz.
Dessutom är en tiondel av de anställda som upplever sig trakasserade eller lämna ditt jobb eller sparken.
Mer än en tredjedel av mobbade hans överordnade, medan 26% sade att trakasseraren, om den inte har en position strax ovanför, har en ledande post i arbetslivet.
Tre tredjedelar av offren kvar i sin samma position och arbetsplats och 30% sa atttrakasserier fortsätter.
11% av kvinnor i Israel drabbas av sexuella trakasserier på arbetsnarkoman majoriteten (60%) av de tillfrågade säger att de inte vet vart man kan vända om du lider trakasserier på arbetsplatsen och endast 7,6% av den trakasserade säger sig ha lämnat in ett klagomål av missbruk.
Spridning av rapporten sammanfaller med den skandal som har producerat offentliggörandet i de sista dagarna av en sexuella trakasserier fall i kontoret för premiärminister Benjamin Netanyahu.
Natan Eshel (bilden), chef för kontoret av premiärministern var tvungen att ta en permission på tio dagar medan utreds av anklagelserna mot honom var tre anställda i Regeringskansliet som hävdar att sexuella trakasserier av en sysselsatta. EFE


KAPITEL XI oren ande och boka Lusta i Man och Kvinna
SEXUELLA TRAKASSERIER Josef, Jakobs son

         
Efter hans bröder blev av med Josef, ljög Jakob att uppfinna hans död. Joseph kom till Egypten med Guds syfte, att tolka faraos drömmar, den gåva som Herren lagt ned på det.

         
En officer Faraos, döpt Potifar, köpte som en slav och fann nåd i den, sätta den framför hans hus, att hantera som steward.

         
Fältet hus och välsignade den egyptiska grund av Josef, eftersom han var trogen mot Gud. Josef var en pojke attraktiv.

         
Den lust Potifars hustru, började att manifestera i sexuella trakasserier mot Josef. Men Josef var en man rent, respekt för Gud och hans herre, för att ha förtroende för honom, och förkastade av hans fruktan för Herren.

         
Hon trakasserades sexuellt varje dag tills vid ett tillfälle att använda våld, ville tvinga honom att ha. Josef valde att fly, utan kläder för att hon tog bort det, men anklagades för att vilja våldta henne och Potifars skickade honom till fängelse.

         
Josef var en tjänare som behagar Gud, som höjde honom över sina bröder och Egypten. Satan kunde inte med honom. "Det finns ingen äldre än mig i detta hus, och ingenting har reserverat för mig men dig, eftersom du är hans hustru: hur skulle jag då kunna göra så mycket ont och synda mot Gud? Hon talade till Joseph dag efter dag, och han lyssnade inte ljuga bredvid henne, att vara med henne, hände det att han en dag kom hem att göra sitt jobb, och det fanns ingen hemma därifrån. Och hon grep honom i hans mantel och sade: Ligg med mig. Sen lämnade han sin mantel i hennes hand och flydde och vänster. " (Första Mosebok 39: 9-12)

         
Hur många kvinnor har trakasserats sexuellt anställda eller deras anställda? Hur många män har sexuellt trakasserade sina underordnade? Hur många har orättvist repressalier mot man eller kvinna som inte har tillgång till sina sexuella önskningar eller uppfinna ett brott och föra dem till polisen eller domstol eller förtal? Hur många män och kvinnor med sinnen homofile och lesbiska, har plågat män och kvinnor, med repressalier mot dem annars kommer de inte åt sina lustfyllda aptit?

         
Om den person mobbad, vad psykiatrikerna kallar "psykisk skada", vilket skapar en känsla av hjälplöshet, depression, låg självkänsla som gör ont henne och hennes familj. Dessa människor kommer på detta sätt en anda av självmord, och de andra ovan nämnda, så kallade psykiatriska symtom, men de är faktiskt andebesatthet på personen trakasseras.

         
Sexuella trakasserier är en ande desperat för att få tillgång till kött, stör personens tänkande, det är trakasserier, utpressning, inställsam, förbittrad, hjälpsam.

         
Längst ner hatar den person eftersom de åt sina sexuella ändamål, till platsen för inresa till detta organ till andan av hämnd, hat och död. Detta är hur många människor sparken från sina jobb, sitt ansvar i kyrkor, falskt anklagad för ett brott, förödmjukade, berövats sina medborgerliga rättigheter, berövade speciella fester, familj, kyrka, jobb. När hat är fulländad, genom undanflykt skada personens hem och slutligen du kommer att ta livet och bjuda in en anda av nekrofili och döda besitter.

         
Denna anda kommer bra överens med andan i homosexualitet och lesbiskhet.

         
Detta är en styggelse för Herren, det finns fortfarande tid att omvända sig. Kristi blod renar oss. Han förlåter oss.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Dios te bendiga desde el momento que te atreves a hacer tu comentario, que la paz de Jesús entre a tu vida y te llene de gozo, fe y esperanza por lo que elegiste decir. Bendiciones por cada una de tus buenas intenciones para hacer crecer este Ministerio laico del poderoso Jesús.Ten fe y recibirás tus milagros estamos en oración permanente por cada persona que accesa al blog
Te recomendamos suscribirte a nuestros videos en you tube: Pastor danilo guido chevez. Skipe: danilo.guido.chevez tel 505 89833717