miércoles, 14 de marzo de 2012

Τόκιο, Ιαπωνία | Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) Δύο σεισμοί μεγέθους άνω των 6 κλονίζει την ανατολική Ιαπωνία

14 Μαρτίου, 2012
Τόκιο, Ιαπωνία | Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP)Δύο σεισμοί μεγέθους άνω των 6 κλονίζει την ανατολική ΙαπωνίαΥπήρχαν προειδοποίηση για τον κίνδυνο τσουνάμι μέγιστο ύψος 50 εκατοστά στις ακτές των νομών Αομόρι, Iwate και ΧοκάιντοΓια elnuevodiario.com.ni | ΔιεθνήΔύο σεισμοί μεγέθους άνω των 6 κλονίζει την ανατολική ΙαπωνίαΙαπωνίαΣυγγενείς και φίλοι των θυμάτων του τσουνάμι της 11ης Μαρτίου 2011, προσεύχονται σε ένα πλοίο στον Ειρηνικό Ωκεανό στη μνήμη των αγαπημένων τους για την πρώτη επέτειο της τραγωδίας. EFE / ΤΕΛΟΣΣχετικά ΆρθραGRULAC Πρέσβεις προσφέρει ένα δίκτυο διαχείρισης καταστροφών με την Ιαπωνία Σεισμός μεγέθους 6,1 στη νότια Ιαπωνία, στο Τόκιο, αισθάνθηκε
Δύο σεισμοί μεγέθους άνω των 6 συνέβη την Τετάρτη στα ανοικτά των ακτών της Ιαπωνίας προκαλώντας ένα μικρό τσουνάμι κατά μήκος της ακτής χωρίς να προκληθεί περαιτέρω ζημία.
Η Ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ανέφερε μια πρώτη δόνηση μεγέθους 6,8 στις 18H09 (09H09 GMT) 210 χιλιόμετρα από την ανατολική ακτή, η υποκεντρικών του σεισμού βρίσκεται σε βάθος 10 χλμ. μόνο.
Ο οργανισμός είχε προειδοποιήσει για τον κίνδυνο του τσουνάμι με μέγιστο ύψος 50 εκατοστά στις ακτές του νομού Aomori (βορειοανατολικά), Iwate (βορειοανατολικά) και Χοκάιντο (βόρεια), αλλά και τα κύματα ήταν μεταξύ 10 και 20 cm σε αυτές περιοχές χωρίς να προκαλεί βλάβη. Η προειδοποίηση για τσουνάμι ήρθη στις αντι 19h40.
Τρεις ώρες μετά την πρώτη σεισμός ήταν ένα πολύ ισχυρό σεισμό δεύτερη μεγέθους 6,1 σύμφωνα με τον Οργανισμό.
Το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε σε τοπικό 21h05 (12h05 GMT) βρισκόταν στον Ειρηνικό Ωκεανό, κοντά στην ανατολική ακτή του Νομού Τσίμπα (ανατολικά του Τόκιο). Το επίκεντρό του ήταν 10 χιλιόμετρα βαθιά.
Ο σεισμός έγινε αισθητός σε ολόκληρη την ανατολική Honshy και ιδιαίτερα στους νομούς Τσίμπα και Ibaraki (βορειοανατολικά του Τόκιο). Ο σεισμός έπληξε επίσης κτίρια στο Τόκιο.
Ο οργανισμός δεν εξέδωσε προειδοποίηση για τσουνάμι.
Ηλεκτρική εταιρείες που διαχειρίζονται πυρηνικούς σταθμούς στις περιοχές αυτές ισχυρίστηκαν ότι οι τοποθεσίες, όπου δεν υπάρχει αντιδραστήρας λειτουργεί σήμερα, ακέραια άτομα, ακόμα και σε κεντρική Φουκουσίμα, τραχύ πέρυσι.
Η προειδοποίηση τσουνάμι στα βόρεια και βορειοανατολικά, ωστόσο, οδήγησε τις αρχές του Αομόρι Iwate και να συμβουλεύει τους κατοίκους της διάφορες τοποθεσίες κατά μήκος της ακτής για να φτάσουν ασφαλείς περιοχές.
Μερικοί τρένο υψηλής ταχύτητας Shinkansen και άλλες περιφερειακές έπρεπε να σταματήσει λόγω της σεισμό, η δημόσια τηλεόραση NHK, επικαλούμενη τους σιδηροδρόμους.
Στις 11 Μαρτίου 2011, ένας σεισμός μεγέθους 9 χτύπησε βορειοανατολική Ιαπωνία, προκαλώντας ένα τεράστιο τσουνάμι που κατέστρεψε τις πόλεις κατά μήκος της ακτής, άφησε περίπου 19.000 νεκρούς ή αγνοούμενους και προκάλεσε το μεγαλύτερο πυρηνικό ατύχημα στον κόσμο από το 1986.
Αυτό το ιστορικό σεισμός προκάλεσε απότομη αύξηση της σεισμικής δραστηριότητας στην Ιαπωνία, με περισσότερα από 230 πλήγματα μεγέθους ισχυρότερη σε ένα έτος στα βορειοανατολικά, με συχνότητα 24 φορές υψηλότερα από τον ετήσιο μέσο όρο.





 
Προφητεία ή αποκάλυψη για την εξαφάνιση της Ιαπωνίας:
Το Σάββατο 9 Ιουλίου, δύο χιλιάδες έντεκα, ο Θεός αποκάλυψε ότι η Ιαπωνία θα εξαφανιστούν, διότι είναι μια πόλη που μισεί. Αδελφοί στην Ιαπωνία που πιστεύουν στο Θεό έξω από την Ιαπωνία, γιατί σύντομα θα εξαφανιστεί όπως και τα άλλα μέρη στη γη.
Ησαΐας 40:15 «Ιδού, τα έθνη είναι σαν μια σταγόνα νερό που πέφτει από τον κάδο, όπως και το μικρό σκόνη στις κλίμακες εκτιμάται ιδού, ο αίρων μέχρι τα νησιά, όπως τη σκόνη."
"Και άκουσα μια άλλη φωνή από τον ουρανό λέει:«Έλα έξω από, οι άνθρωποι της μου,ότι το YE να μην είναι συμμέτοχοι στις αμαρτίες τηςμήπως θα λάβετε από τις πληγές της,
 
Για τις αμαρτίες της έχουν φθάσει μέχρι τον ουρανόκαι ο Θεος θυμήθηκε τις ανομίες της "Αποκάλυψη 18:. 4-5

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Dios te bendiga desde el momento que te atreves a hacer tu comentario, que la paz de Jesús entre a tu vida y te llene de gozo, fe y esperanza por lo que elegiste decir. Bendiciones por cada una de tus buenas intenciones para hacer crecer este Ministerio laico del poderoso Jesús.Ten fe y recibirás tus milagros estamos en oración permanente por cada persona que accesa al blog
Te recomendamos suscribirte a nuestros videos en you tube: Pastor danilo guido chevez. Skipe: danilo.guido.chevez tel 505 89833717