lunes, 26 de mayo de 2014

Френсіс Папа відвідує Стіну Плачу



El papa Francisco visita el Muro Occidental del Templo de Jerusalén
Френсіс Папа відвідує Стіну Плачу

Френсіс Папа відвідує Стіну Плачу Храму JerusalénEl Франциско тата відвідали " Hamarabí Котел " ( Західна стіна , відомий в неєврейської світі як «Стіни Плачу» ) , місце найближче до самим священним місцем в іудаїзмі - що насправді місце , де був розташований храм Єрусалима , Храмової гори - розташований в самому серці старого міста Єрусалиму . Хорхе Маріо Bergoglio пішов туди після відвідування Еспланади мечетей.
У промові на Храмовій горі , понтифіка закликав до миру і справедливості , і закликав євреїв , християн і мусульман , щоб відкрити свої серця і уми , щоб зрозуміти іншого , і попросив , щоб ніхто не використовувати ім'я Бога , щоб виправдати насильство.
" Моя подорож не буде повним без також включатиме в себе зустріч з людьми і громадами , які живуть на цій землі , і за це , я щасливий бути з тобою , друзів -мусульман" . Франциско сказав великий муфтій Єрусалиму , Мохаммад Ахмад Хусейн та інші ісламські влади
Франциско відправився в спірних платформа боку Кустод , Піццабалла , і принц Газі Йорданії , країна , яка утримується під вартою цьому місці шанується мусульманами як місце, де традиція говорить , що Мухаммад вознісся на небо ; хоча Пророк Ісламу ніколи не відвідав Єрусалим , був захоплений і окупований арабами довго після його смерті.
У супроводі ізраїльських сил безпеки , понтифік відвідав Купол Скелі , під керівництвом якого камінь тримає , що традиція поміщає жертву Ісаака , і зустрівся з Великим муфтієм Єрусалиму Мохаммад Ахмад Хусейн.
Основним представником сунітського ісламу в Єрусалимі Франциско подякував свій візит і в своєму виступі закликати до припинення ізраїльської присутності , яке , за його словами , Єрусалим може стати істинним містом світу в світі.
"Єрусалим повинен бути ( пере) відкриті для християн , так і мусульман , в якому всі можуть жити в світі міста " , сказав священик.
Папа , тим часом , закликав євреїв , християн і мусульман , щоб відкрити свої серця і уми , щоб зрозуміти іншого , як взаємне знання долає бар'єри і конфлікти
Він також зажадав , щоб ніхто не використовувати ім'я Бога для виправдання насильства і стверджував ,фігура Авраама як приклад , для трьох монотеїстичних релігій , визнаних як батька віри і зразком для наслідування " без добре по- різному. "
Франциско , який завершив свій виступ зі словом світу в арабській мові , сказав паломництво Авраама був також заклик від Бога до відповідальності " , заклик бути агентами миру і справедливості . "
Франциско прийшли пізніше їздити Hamarabí Котел (Західна стіна) , і віталися одним з найважливіших рабинів міста , який познайомив його з корпусом , відведені для чоловіків.
Там , молодий священик пояснив англійської історії гори Моріа , де єврейська традиція поміщає храм , побудований Соломоном замінити скинії як єдиний центр поклоніння єврейського народу.
Вважається найкрасивішим будинком у світі єврейської традиції , всередині Ковчега Завіту та інших об'єктів поклоніння , як свічки з семи філій зберігаються, і був зруйнований під час облоги Навуходоносора II в Єрусалим ( 587 р. до н.е.)
Другий Храм був побудований шістдесят років по тому , під час правління перського царя Дарія I і знову зруйновано військами римського імператора Тита в 70 р. н.е. , під час повстання фанатиків.
Один з єдиних залишилися пережитків є Стіна Плачу або " Західна стіна " ( Викликається язичників "Стіна Плачу " ) , святе місце іудаїзму , який підійшов Франциско внести молитву , як і два його попередники Павло II і Бенедикт XVI.
Раніше рабин виголосив молитву на івриті , в якому він закликав до миру в Єрусалимі , єдності і боротьби з ненависті до євреїв.
Після відвідин святих місць іудаїзму в Єрусалимі , Франциско почнеться формальні заходи для всіх глав держав відвідати країну.
У супроводі президента Шимона Переса , покладе вінок до могили Теодора Heerzl , засновник сіонізму , і відвідати музей Голокосту Яд ва- Шем .
Тоді , нехай благословить нових дітей в місці перебування президента , який буде ділити кілька слів з ​​самим Пересом , відвідає два головних рабина держави , і прийматиме прем'єр -міністр Біньямін Нетаньяху , в комплексі Нотр Дамм , який належить Ватикану в священному місті .
Паломництво завершиться екуменічній зустрічі з релігійною в Гефсиманському саду біля підніжжя Оливної гори , де ви зможете посадити власне дерево , і Меса в Cenacle . EFE і Аврора

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Dios te bendiga desde el momento que te atreves a hacer tu comentario, que la paz de Jesús entre a tu vida y te llene de gozo, fe y esperanza por lo que elegiste decir. Bendiciones por cada una de tus buenas intenciones para hacer crecer este Ministerio laico del poderoso Jesús.Ten fe y recibirás tus milagros estamos en oración permanente por cada persona que accesa al blog
Te recomendamos suscribirte a nuestros videos en you tube: Pastor danilo guido chevez. Skipe: danilo.guido.chevez tel 505 89833717