lunes, 13 de febrero de 2012

Secrets of Israelin talouden ihme

Secrets of Israelin talouden ihme

    
Julkaistu lauantai, 11 helmikuu 2012 21:02
    
Kirjoittanut Ricardo Flesler
Israel on vain aluetta 22145 neliökilometriä (mikä vastaa kolmasosaa osaston Antioquia) ja 7,1 miljoonaa asukasta, mikä tarkoittaa, että tämä maa on aina rajoitettu kotimarkkinoilla laajentaa teollisuuden. Kuitenkin on tämä pieni väestö, kehittäminen kilpailuetu on aina ollut omistautunut ja keskitytään laatuun ja todella luovia ratkaisuja.
Vuonna 2009 julkaistiin hepreaksi kirjassa "Start-up Nation: The Story of Israelin taloudellisen ihmeen" kirjailijoiden Dan Senor ja Saul Singer. Vasta syyskuussa 2011 ilmestyi Englanti versio, joka sisältää esipuheen presidentti Shimon Peresin, jonka puheenjohtaja viittaa sanoihin David Ben Gurion: "Kaikki asiantuntijat ovat asiantuntijoita, mitä se oli. Ei ole olemassa asiantuntijoille, mitä tulee olemaan. Tulla asiantuntija tulevaisuuden visio on vaihdettava kokemuksia. "
Tämä kirja esittelee yksityiskohtaisesti ja kiehtova kiertueella miten Israelin ja vähän maata, pieni väestö, niukat luonnonvarat, vain 64 vuotta luomisen jatkuvasti sotia ja vihollisia joka rajalla, on maailman johtava tutkimus ja kehittäminen (4,8% BKT: stä) on luonut ja käynnistänyt enemmän yrityksille liiketoiminnan johtamiseen maat, kuten Japani, Iso-Britannia, Kanada, Etelä-Koreassa ja Intiassa. Israel, kun Yhdysvalloissa on enemmän yrityksiä listautui Nasdaqiin kuin missään muualla maailmassa (63 alkuvuodesta 2009), kuten Kiina, Intia, Irlanti, Singapore ja Etelä-Korea.
Senor ja Singer kuvattua geopoliittisesta näkökulmasta, kun ajaa jatkuvasti voittaa vastoinkäymiset ennen ja nyt on vaalinut innovaatioihin ja yrittäjyyteen.
Kysyi yksi varapuheenjohtaja puheenjohtajien tv-ja viihdealan yritys NBC Universal, ja haastattelussa lainataan kirjassa, "Miksi kaikki tämä tapahtuu Israelissa? En ole koskaan nähnyt niin pieni paikka niin paljon kaaosta ja innovaatiot samaan aikaan. "
Voit vastata tähän kysymykseen, kirjoittajat selittävät että hyvin vastoinkäymisistä, samoin kuin tarve vaatii kekseliäisyyttä voittaa heidät, ja tämä löytyy. Jos katsomme muissa pienissä maissa suuria uhkia, kuten Etelä-Koreassa, Taiwanissa ja Singaporessa, voimme ymmärtää, että niillä on suurempi talouskasvu kuin muissa maissa.
Toinen huomioon otettava näkökohta on rahoitusjärjestelmän Israelissa. Analyytikko Eitan Avriel esimerkki kuvaamaan Israelin pankkijärjestelmän "Israelin pankit ovat hevosia ja vaunuja Yhdysvaltain pankit ovat kilpa-autojen. Mutta kun rotuun autot törmäävät toisiinsa, hajota, hevosvaunut kuitenkin matkustaa hitaammin, mutta edelleen tavalla. "
On sanottu, että kansainvälinen pankkikriisi on vaikuttanut suurimman kotimaisen rahoitusjärjestelmän kaksi merkittävää poikkeusta: Israel ja Kanada.
Koska hyperinflaatio on jo kahdeksankymmentäluvulla, joka valvoo suurelta väliintulon hallitusten Yhdysvallat, Israel ja Kansainvälisen valuuttarahaston, rahoituslaitokset Israelissa on ollut konservatiivinen luotonanto.
Heprean sana "Davka" karkeasti käännettynä "enemmän me hyökkäämme, voimme saavuttaa enemmän menestystä."
Toinen selitys on Israelin talouden ihme on pyrkimys menestyä niin henkilökohtaisesti, ja kansallisesti.
Koska keskeisenä tarkoituksena Israel "tarjoaa turvallisen paikan juutalainen valtio", tämä maa on ollut ja on vahvistanut sotilaallista ja puolustusteollisuuden. Se on maailman johtava alan ja jatkuvasti spin-off näillä aloilla. Israelissa on asevelvollisuus, josta tekijöille, Herra ja allekirjoittaja, merkitsee mahdollisuutta kehittää taitoja ja arvokkaita kontakteja tulevaisuuden liiketoimintaa.
Israelissa, 9 ulos 10 ihmistä on maahanmuuttajia tai jälkeläisiä ensimmäisen tai toisen sukupolven. Tämä merkitsee valtavaa monimuotoisuutta väestöä, ja samalla tämä kirja sanoo, kun maahanmuuttajat riskialtista, se tekee orgaanista yrittäjiä. Siksi "kansakunta maahanmuuttajien, on kansakunta yrittäjiä."
Jos Israelin poliittiset johtajat, "maatalous on enemmän vallankumouksellinen kuin teollisuudelle." Haastattelussa lainataan kirjassa Senor ja Singer, Shimon Peres, joka uskoo, että teknologia on sulautettu kaikessa, sanoo: "Maatalous on 95% ja 5% tiede työtä." Peres lisäsi lisäksi, että Ben-Gurion oli tapana sanoa, että "armeija ei riitä pitämään ylös, sinun tulee olla edessä huomenna."
Tämä tekijöiden yhdistelmä: isänmaallisuuteen perustajista valtion jatkuva tietoisuus niukkuuden ja vastoinkäymisiä ja säälimätön uteliaisuus, on mukaan Peres, että "suurin osuus juutalaisten historiasta ovat tyytymättömiä", joka mukaan presidentti näytelmiä, "on huono politiikkaa, mutta hyvää tiedettä."

 
Todellinen salaisuus on tämä:
"Sinäkin, jonka veren sinun liittosi säästää;Olen lähetti sinun vankejakuopan, jossa ei ole vettä.
 
Paluu lujuus,vangit toivoa;Julistan tänäänettä saat kaksinkertaiset palkinnon.
 
Olen koukussa Juudan minulle, kuten jousi-ja teki Ephraim sen nuoli.Herättänyt sinun poikasi, Siion,vastaan ​​sinun poikasi, Kreikka,ja sinut kuin miekka rohkeutta.

 
Herra on nähnyt heitä,ja hänen nuoli vilkkuu kuin salama;Herra Jumala puhaltaa trumpettiaja mennä tuulenpyörteiden etelää.
 
Herra Sebaot on puolustaa niitä;he syövät ja alistaa kanssa rintareppu kiviä.Juo ja ääntäkuin jos vaikutuksen alaisena viininTäytetään kuten kulhoja,kuten alttarin sarviin.

 
Herra, heidän Jumalansa tallentaa ne sinä päivänäkun parvi hänen kansansa,sekä kruunuunvietetään hänen kotimaassaan.
 
Kuinka suuri on hänen hyvyytensäja miten reilua!Grain tekee nuorija viiniä neitoset. "
Sakarja: 9: 11-17...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Dios te bendiga desde el momento que te atreves a hacer tu comentario, que la paz de Jesús entre a tu vida y te llene de gozo, fe y esperanza por lo que elegiste decir. Bendiciones por cada una de tus buenas intenciones para hacer crecer este Ministerio laico del poderoso Jesús.Ten fe y recibirás tus milagros estamos en oración permanente por cada persona que accesa al blog
Te recomendamos suscribirte a nuestros videos en you tube: Pastor danilo guido chevez. Skipe: danilo.guido.chevez tel 505 89833717